Lordag

Igar blev en lang dag har i varmen! Uppe med tuppen (klockan 8 ar valdigt tidigt numera ;P) och ut pa battur. Vi hade bokat en trip tillsammans med Niklas och Markus, tva killar fran Halmstad som vi hangt en hel del med har nere i Palolem. Vi fick se massa delfiner, och tva strander. Sedan stannade vi till for lite fiske. Vi fick en lina lindad runt en pet-flska och en krok, avancerat fiske har nere ;) Men vi lyckades iallafall fa tre stycken sma fiskar tilsammans.. Medans han som korde baten fick typ 12 st pa egen hand! 

 



Efter batturen hyrde grabbarna ocksa moppar och vi akte till en strand har i narheten. Lite med vagor dar och vi fick ju hora att det skulle vara perfekt att surfa dar. Men vi kakade lite frukt och kollade pa massa indier som drog upp fiskenat sen drog vi vidare. Men da tvardog Niklas moppe och vi fick "bogsera"hem honom.. Jag och Denise akte och snokade upp ett postkontor for att se vad det skulle kosta att frakta hem lite shopping. Men det gick inte riktigt att fa till.. Dels for att postkontoret skulle ha stangt anda till mandag. Och eftersom vi drar vidare till Vietnam pa mandag skulle vi inte hinna lamna in paketet. Och for att den storsta kartongen knappt skulle rymma tva overkast.. Sa da blev det lite smyckesshopping istallet, lite lattare att ha med sig ;) Inte direkt enligt budget, men vem skulle kunna lata bli! Senare pa kvallen blev det Silents party igen. Och detta har folk pratat om hela veckan, att det skulle vara 700 pers dar och med tre olika musikkanaler och allt! Vi Blev inte riktigt sa impade.. Visst mycke mer folk men inte alls lika kul som det lilla "djungelpartyt" vi hamnade pa i torsdags. 






Det var lang och krokig vag hem, sa tur vi har med ficklampan var vi an gar!

Och sent blev det anda, sa den har morgonen har vi legat och halvsovit pa stranden. Och nu har vi precis bokat flyg till Vietnam! Sa imorgon eftermiddag flyger vi till Ho Chi Minh, och kommer fram dit pa tisdag.. Massa mellanlandningar senare ;) Far se nar vi far tillgang till dator igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0