Bali

Yes, nu ar vi pa Bali. Valdigt fint har! Men tyvarr har vi haft lite otur med vadret.. En massa regn! Tydligen regnperiod har nu ;) Men vi har hunnit se lite annat. Vi overgav Kuta (surfingparadiset) nar det anda inte var nan sol.. Sa nu ar vi i Ubud, en liten stad mitt pa on. Har har vi varit pa mysiga restauranger och fik. Och shoppat loss pa den stora marknaden har. Och igarkvall var vi pa en dans show. Men balinesisk dans, lite kul att se.. De var utkladda och uppiffade till tusen :) Sen har vi ocksa varit i den sa kallade monkey forest och kollat pa ja massa apor forstas och natt tempel och sa. Sa nu kanner vi att vi varit kulturella nog och aker imorgon till kusten igen. Och hoppas pa sooool!


I vantan pa att regnet ska ge med sig..


Marknaden


Super mysigt cafe


Aporna som plockar loppor fran varandra ;)




Dansuppvisningen


Mysfrukost serverad direkt pa var "lilla balkong" :)

Koh Lanta/Phi phi

Ojoj vad tiden gar fort! Den bara springer ivag :) Vi har nu spenderat 2 veckor med Anna och Johan. Forst en vecka over jul pa Koh Lanta och sen veckan over nyar var vi pa Phi phi. Koh Lanta var super mysigt! Lugnt och skont med massa softa strandbarer, paminde valdigt mycket om Indien. Det basta med Indien iallafall ;) Sedan drog vi vidare till underbara Phi phi, igen! Dar tog vi det ocksa valdigt lugnt, hande mest vid poolen med Annas brutna fot.. :p

En av dagarna var jag och Denise ivag pa en segelbat. Var en Engelskman som hade baten och korde turer varje dag. Sjukt kul, bast hittills pa resan tror jag :D Som ni kanske har forstatt sa har vi ju haft lite otur med kameror pa den har resan sa vi har tyvarr inte en enda bild fran baten.. Men det var verkligen en upplevelse. Vi akte bredvid baten i en sa kallad havsjacuzzi, som ett stort nat som hangde fran baten. Valdigt svart att forklara men det blev iallafall jacuzzi kansla med bubblor och allt! Slangde oss ocksa i en lian fran batens tak och svingade oss runt hela baten!!

Pa julaftonsmorgon hade Tomten varit pa besok! :D



Sen var vi pa megagott julbord!



Senare pa kvallen overraskade jag och Denise med lite pysseltime!
 


Och sanna har naturbegavningar var vi pa det har med ler-bygge



Sen myste vi mest hela veckan och spelade en massa spel.



Och tack vare Anna och Johan har vi fullkomligt snoat in pa backgammon!! Hur kul som helst :D



Nyars ganget pa Phi phi!!







Nu ar jag och Denise solokvist igen och befinner oss i Patong, Phuket. Och pa fredag flyger vi ner till Bali och blir dar tills vi aker hem den 23 januari! Hej sa lange!

RSS 2.0